Feestje bij de buren!

Binnenkort is het feestje bij Plankvast! Mensen die Plankvast in de loop der jaren heeft liefgehad worden (per uitnodiging) van harte uitgenodigd op het Plankvast-Bal! 

Het is dit jaar een heus jubileumjaar! Dat vieren we met "een feestje bij de buren". Deze voorstelling garandeert u een avond vol humor, spanning en plezier! 

Feestje bij de buren

Als Gaby en Etienne hun bovenbuurman Bert en hun benedenbuurvrouw Chantal uitnodigen voor een gezellig dineetje onder vrienden, hebben ze eigenlijk maar één bedoeling: op één of andere manier afgeraken van die twee om van hun appartement eindelijk de al zo lang gedroomde triplex (een duplex met nog een verdieping extra) te kunnen maken.... Misschien kunnen ze ze koppelen zodat ze verhuizen? En als dat niet lukt, moeten er andere maatregelen worden genomen... Dat lijkt simpel, maar dat is het natuurlijk niet....of toch?

Hou alvast je agenda vrij op 1 en 2 juni 2018!