Meiskes en jongens: bedankt!

Het is weeral een maand geleden dat onze generale repetitie van "Meiskes en jongens" bezig was. Want wat u heeft gezien op 13,14,15 of 16 november 2015 is werk van een maandenlange voorbereiding. 

Op 12 november 2015 mochten we onze voorstelling voor het eerst spelen met publiek in de zaal. En niet zomaar publiek... niemand minder dan de gouverneur van Oost-Vlaanderen, Jan Briers, kwam samen met het gemeentebestuur en al onze ereleden genieten van de voorstelling. 

Op 13, 14, 15 of 16 november 2015 hadden we dan de eer om jullie, onze 622 bezoekers, te ontvangen en een fijne avond te bezorgen. Het was een gewaagde keuze van Plankvast om voor "Meiskes en jongens" te kiezen maar we denken dat we er met z'n allen in zijn geslaagd om een echte, eerlijke voorstelling neer te zetten. 

Dankzij jullie hebben we ook de eerlijke handel kunnen steunen. Per toeschouwer op maandag 16 november werd er 3 euro van het ticket naar 11.11.11 gestort. Dit was goed voor zo'n som van 320 euro!

Wij zien jullie graag terug in mei 2016 en/of november 2016!