lid worden ?

Heb je altijd al eens op het podium willen staan maar tot nu toe nooit gedurfd, of heb je toneelervaring zat ? Ben je eerder aan de creatieve kant en wil je graag achter de schermen een handje toesteken ? Of heb je gewoon tijd en zin om af en toe in de foyer te helpen ? Dan ben je bij Plankvast meer dan welkom, want wij kunnen je hulp altijd gebruiken.

We zijn altijd op zoek naar acteurs en actrices met of zonder ervaring, vanaf de leeftijd van 12 jaar, naar mensen die mee willen helpen aan het maken van decors, het maken van kostuums, die iets kennen van licht- en geluidtechniek, de regisseur willen bijstaan als zijn eerste assistent of gewoon een pint kunnen tappen voor en na de voorstellng.

Wil je lid worden van onze vereniging, stuur dan een mailtje met je naam, adres, emailadres, telefoonnummer naar info@plankvast.be of gebruik het contactformulier op deze website.

Tot binnenkort !